top of page

25 procent is De Reddende GenadeWat zo fenomenaal is aan planeet aarde is dat we mogen afwijken. We mogen ons laten afleiden, we mogen vertragen of versnellen, we mogen rechts gaan of links, we mogen evolueren of weerstand bieden. We hebben deze mogelijkheden. Er zijn dus verschillende mensen die verschillende keuzes maken. We leren onszelf kennen door de gevolgen van onze keuzes. Dit gebeurt ook collectief.


75 Procent

Driekwart van de populatie op planeet aarde bevindt zich in wat we de consensusfase van evolutie noemen, dat is fase één. Van deze 75 procent is een klein aantal individuen onze ceo’s van bedrijven. Bij deze groep horen ook de Davos’ miljardairs, en de Hollywood filmsterren, en de eigenaren van farmaceutische bedrijven.

In deze fase op aarde gaat het allemaal over de fysieke bewuste materiele wereld. Deze wereld leeft in afgescheidenheid. Het heeft niet te maken met spirituele krachten maar met andere, willekeurige krachten. Er heerst hier een illusie dat krachten uitgevonden of begrepen kunnen worden met de bedoeling een gevoel te creëren van betekenis, voldoening, vervulling en ultieme harmonie. Maar dat is niet zo. Omdat het slechts fase één is.

Wat de situatie van nu ons laat zien is dat we zouden kunnen zeggen dat we individueel én collectief het einde van fase één bereiken. Na duizenden en duizenden jaren breken we nu door in de volgende fase van de geïndividualiseerde staat.


20 Procent

Als we dan breken uit die fase van consensus komen we in de geïndividualiseerde staat van evolutie. Dat is 20 procent van de bevolking. Eén op de vijf mensen breekt uit, zij volgen niet meer de externe autoriteit. Ze gaan hun eigen interne stem volgen en vertrouwen hierop. Ze worden de auteur van hun eigen leven. Zij breken uit de consensus, ze individualiseren, weg van het fysieke wereldbeeld. En dit leidt tot de dood van het oude. Er komt een periode in de geschiedenis, die we misschien al aan de horizon zien liggen, dat er meer is betrokken bij het leven dan willekeurige krachten. Dat er liefde is, dat er spirit is, dat er irrationele, onlogische en emotionele krachten in het spel zijn die ons menselijkheid geven, dat ons zin en verbinding geeft. Dit loskomen, dit uitbreken uit de consensus leidt eerst tot een opstand. Dus deze fase begint met de rebel. De eerste fase van individualisatie is woede. Want je bent voorgelogen, bedrogen, er is je verteld dat die kleine pil je zou gaan redden, of dat dat kleine vaccin je gaat redden, of die religie of deze regering je gaat redden. Maar een externe autoriteit gaat jouw problemen niet oplossen. Deze woede is een grote wake-up. Maar daarna wordt de rebel de kunstenaar, de ondernemer. We kunnen zeggen dat de ondernemer de maker is. Je komt dan in contact met je individuele creativiteit en door onze individuele creativiteit komen we in contact met onze unieke genius.

Dit is de fase van het intellectuele, in de astrologie gesymboliseerd door Uranus, de heerser van Waterman. Het tijdperk van Waterman, dat we nu aan het binnengaan zijn. In 2023 gaat Pluto het tijdperk van Waterman binnen. Pluto is de kracht van evolutie. We gaan in dat tijdperk werken met de zeer krachtige intellectuele, wetenschappelijke, kunstmatige krachten van Uranus.

Dit zal vanaf 2023-2024 de wereldevolutie intensiveren voor de komende 20 jaren tot 2044 doorheen dit tijdperk Waterman. Er zullen aha-momenten zijn, dat je nu dingen ziet die je nooit eerder gezien hebt, het brengt alles bij elkaar, het helpt je je geschiedenis te begrijpen. Er zijn goede aha-momenten en er zijn andere aha-momenten die de illusie doorbreken, dat je bedrogen en voorgelogen bent, je hebt jezelf voor de gek gehouden, om bij je familie te horen of bij een religie, of een of andere gemeenschap. We vertelden onszelf dingen om in een relatie te blijven, of onszelf een gevoel van betekenis te geven, maar soms geeft dit een vals gevoel van betekenis. In deze fase begrijpen we dat we een valse identiteit hadden, of een vals gevoel van betekenis. Dit is het proces van desillusie en leidt ons weg uit ons verstand.


5 Procent

We bewegen uit ons hoofd en dan komen we in het collectieve onbewuste, in de spiritualiteit. Dit is de derde fase en ligt helemaal buiten het egoïstische, logische, rationele en intellectuele verstand. Het is ook verbonden met chaos omdat het paradoxaal is: het gaat over tegenstellingen die niet naast elkaar zouden moeten kunnen bestaan. Het is een paradox. Dit is 5% van de bevolking.


De materialistisch denkende ego’s

Het kleine groepje individuen dat zich bovenin fase één bevinden, is waar de great reset en de kunstmatige intelligentie staat en waar Elon Musk en Bill Gates en al deze materialistisch denkende ego’s, die misschien aan de top van de genialiteit staan, leven in absolute afgescheidenheid. Dit is het hoogtepunt van narcisme, dit is het hoogtepunt van sociopathisch gedrag. Dit is het hoogtepunt van psychotische vormen van gedrag waarin men denkt dat men geen kwaad kan doen, ik ben God, ik weet alles. Deze kleine groep mensen, deze miljardairs, denken dat zij de hele wereld kunnen regeren. Het is een farce, het is niet grappig maar wel hilarisch. Het is een enorme illusie, het is gedoemd te mislukken omdat het niet natuurlijk is, het is geen natuurwet, het weerspiegelt niet de realiteit. Deze mensen hebben zich laten misleiden door te denken dat zij een menselijk ego hebben dat zo groot is dat ze denken dat zij het beter weten dan de natuur. De natuur en geest heeft ons verfijnd gedurende honderdduizenden jaren en deze jongens denken dat ze even de tomaat gaan verbeteren en dat ze laboratoriumvlees gaan maken. Het is hysterisch, het is belachelijk, het is absurd onszelf hiermee te willen voeden.


Conspiracytheorie

5 Procent van de mensen is verbonden met het collectieve onbewuste, is spiritueel. 20 Procent denkt zelf na, is aan het individualiseren. En driekwart van de bevolking is het eens, zij stemmen en zij lezen de krant en kijken het mainstream nieuws. Zij kijken op naar de leiders van de dag. Zij kijken niet naar de geschiedenis of de toekomst, zij kijken alleen naar hun scherm of hun IPhones en letten alleen op wat de reguliere media hun vertellen. Ze kijken alleen in het fysieke en gebruiken alleen hun bewuste ego.


Een conspiracy, een complottheorie, een samenzwering, is een groep van mensen die samenzweert, het is meer dan één persoon. Ze komen tezamen om iets te doen wat heimelijk is, dat verborgen is of geheim. De samenleving wil een label plakken op een groep en het label willen ze gaan gebruiken om een zondebok aan te wijzen. Deze mensen, die 75 procent is op zoek naar een zondebok. Ze zijn op zoek naar degene die het niet eens zijn met het huidige narratief. En willen die andere 25 procent gaan uitroeien.


De 20 procent geïndividualiseerden zijn de mensen die zelf nadenken. Als je verder gaat voorbij deze intelligentie naar het spirituele dan word je je zelfs bewust van subtiele psychische energieën. Dan bekijk je het op een afstand. Je intuïtieve vermogen vermenigvuldigt zich en het maakt dan echt geen verschil of ze je als een complottheoreticus bestempelen. Ze zien je waarschijnlijk als een bedreiging.


25 Procent valt dus buiten de mainstream en is de reddende genade want uiteindelijk zullen de anderen, de 75 procent in steek gelaten worden en zullen ze de illusie zien. Niet alleen het sterftecijfer neemt toe, maar het zelfmoordcijfer neemt toe, zo ook de hoeveelheid wanhoop. 70 tot 80 Procent van de bevolking neemt farmaceutische medicijnen en iedereen hiervan valt in één van de categorieën van een mentale slechte gezondheid. Dus het is nogal gevaarlijk om niet een complottheoreticus te zijn op dit punt. Degene die het hebben over complottheorieën zijn de mensen die de moeilijkste tijd zullen hebben. Ze zullen meer afgescheiden raken, meer wanhopig zijn, meer onder controle staan, schuldgevoelens, schaamte, slechte gezondheid, in de aanloop naar de dood.


De mensheid zal veranderen en niet in een cyborg of een robot. We zullen veranderen in wat ze nu proberen te doen met machines en technologie. We zullen gaan veranderen zonder die machines en die technologie.


Tot slot

Hoe meer we naar de stem vanbinnen luisteren, hoe meer het groeit en hoe meer ons vermogen om met onzichtbare en ongrijpbare krachten te werken zich opbouwt. En we zullen in staat zijn te zien, te weten, te voelen en te verbinden met elkaar op het astrale, het etherische, het mentale en het fysieke vlak.

We hebben veel niveaus en frequenties van bestaan. Wat we aan het doen zijn is het uitbreiden van ons spectrum. Denk maar aan de regenboog die meer kleuren krijgt of de radio die meer stations krijgt. We zijn onze capaciteit op andere frequenties te opereren dan we momenteel kunnen doen, aan het uitbreiden.


We hebben onze etherische lichamen, magnetische velden en astrale lichamen. We zijn niet machteloos, we zijn supermachtig. Een deel van waar deze hele totalitaire trip over gaat is dat mensen uiteindelijk in contact komen met hun creatieve kracht, met hun creatieve genialiteit.


We zullen er bekrachtigd uit komen. Deze uitspraken zijn geen vermijding, het is geen stap terug, het is geen samenzweringstheorie die je kunt gebruiken om niet om te hoeven gaan met wat er aan de hand is. Absoluut niet. Deze tijd is om mensen kracht te laten krijgen om keuzes te gaan maken.


We hebben een zieke bevolking en het zal zieker worden naarmate ze meer deze prikken gaan nemen omdat deze vaccins het immuunsysteem vernietigen. De bevolking zal in de loop van de tijd echt minder en minder gezond worden. Sinds ze met de inentingen zijn begonnen zien we dat de mensen meer gezondheidsproblemen hebben dan ooit tevoren.

Er zijn mensen in verschillende evolutionaire stadia en ze zullen werken op verschillende gebieden Ze zullen gaan werken op het mentale vlak, er zijn mensen die gaan werken op het wetenschappelijke en technologische vlak.

En er zullen mensen op het astrale gebied gaan werken. Van buitenaf zal het lijken alsof ze niets doen en mensen kunnen hun vingers wijzen naar hen en zeggen: kijk eens, zij vermijden het, ze zijn passief. Maar zij kunnen werken op andere onzichtbare niveaus en frequenties die extreme krachtige effecten hebben op het collectieve bewustzijn.


Er zijn spirituele krachten die gebruikt kunnen worden, het is magisch. Er is niet één recept voor de mensen om te zeggen wat zij moeten doen. Elk individu moet zijn eigen ziel aanboren door bijvoorbeeld meditatie, door het verstand tot zwijgen te brengen en te kalmeren. We moeten deze kanalen van bewustzijn openen in onszelf en luisteren naar onze eigen persoonlijke begeleiding om te zien wat te doen en waar we nodig zijn.


De bevolking op aarde is gestegen, de populatie op dit moment is op zijn maximum, we moesten nu op aarde komen, we wilden dit in een fysiek lichaam meemaken. Iedereen is hier voor dit. We gaan terugkijken op deze jaren als dat het de grote finale is, een vuurwerkshow van een oud paradigma waarin je niet kunt geloven hoe de mensen gehypnotiseerd zijn geweest, in slaap zijn geweest voorafgaand aan dit grote ontwaken. Dit zijn hele krachtige jaren. Vanuit het perspectief van de ziel gezien krijg je een hele opwindende kijk op deze tijd.


Kaypacha, Astrology for the soul46 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page