top of page

Ga op weg richting je allerhoogste Zelf

Een tarotconsult

Één van de belangrijkste functies van het duiden van de tarotkaarten is inzicht krijgen in de huidige situatie. De toekomst krijgt ook aandacht want je wilt natuurlijk graag weten hoe de tendens zal zijn na het maken van een bepaalde keuze.

Als je een vraag hebt gaan wij hiermee aan de slag. Ik begin met een algemene legging. Hieruit vloeit voldoende informatie voort om door middel van andere legpatronen verder in te gaan op de vraag.

Het is ook mogelijk dat je geen specifieke vraag hebt, dan laten wij ons op weg helpen door de kaarten die jij gekozen hebt. Hieruit zal blijken wat voor jou op het moment belangrijk is. 

Afspraak en tarief
Een afspraak voor een tarotconsult kan telefonisch of via e-mail gemaakt worden.

Het consult vindt plaats in mijn praktijkkamer op de bovenverdieping van onze woning. Je kunt ook een afspraak maken voor een reading via Skype of via videobellen.

Het consult wordt gepland voor de tijdsduur van ongeveer een uur. De prijs bedraagt  € 40,00. 

Als dit bedrag voor jou niet haalbaar is hoor ik graag wat je wel kunt missen.

Ik accepteer het betaalmiddel Florijn.

In 4 Stappen Op Weg Naar Jouw Antwoord

  ~wist je dat 'ta-rot' de weg van de koning betekent?~

1.DE VRAAG                                   

  Is de door jou gestelde vraag op dit moment het meest van belang voor jou? Ondanks dat dit vaak het geval is gaan wij in het eerste legpatroon duidelijkheid en helderheid proberen te krijgen in de situatie. De kaarten zullen ons laten zien waar de vraag werkelijk om draait, welke invloeden er zijn die jou parten spelen, waar je angst of hoop ligt en welke invloed uit het korte verleden jou in dit heden, zoals het er nu voor staat, gebracht heeft. Ook zien we hoe je toekomst eruit ziet als je de weg vervolgt die je bent ingeslagen.

 

  2. ADVIEZEN EN RAADGEVINGEN   

  Aan de hand van de verkregen informatie vragen wij aan de kaarten welke volgende stappen je het beste kunt nemen om het proces zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen.  Waar moet je mee afhandelen of welke patronen kunnen jou belemmeren in je proces? Als je wilt weten wat je op dit moment praktisch moet doen kan ik door middel van een compact legpatroon een kort en krachtig antwoord geven op deze vraag.

 

  3.   EEN KEUZE MAKEN                      

 En dan nog kan er door innerlijke conflicten een twijfel ontstaan. Er is hiervoor een legpatroon dat zeer geschikt is om als hulpmiddel te dienen bij een belangrijke beslissing over de weg die je wilt inslaan. Met deze legmethode kom je de tendensen te weten van de ene of de andere keus en op grond daarvan kun je zelf           beslissen welke keus de juiste is.              

 

 4.   HET ANTWOORD                        

  Ik vertel je aan de hand van de kaarten hoe de situatie zich mogelijk zal ontwikkelen indien je de geadviseerde stappen neemt die je kunnen helpen een stapje verder te komen in het oplossen van jouw probleem of jouw transformatieproces.                  

bottom of page