top of page

Jouw waarheid wacht erop ontdekt te worden 

Ik bied je een ontdekkingsreis aan op elk niveau, of je uit de chaos moet komen of al een heel eind op weg bent.

De Keizer Stae 2 Aas van Zwaarden

-Inzicht

Door verschillende aspecten is het niet altijd gemakkelijk om zicht te krijgen in onszelf. Je dient te beseffen dat het onbewuste altijd klaar staat om te helpen bij jouw persoonlijke ontwikkeling. Daarom is het verkrijgen van een goed zicht in je innerlijk van belang. Tarot kan goed helpen bij het verkrijgen hiervan.

-Adviserend

Doordat de tarotkaarten ons laten zien wat het onbewuste weet kan men erachter komen wat op enig moment de beste weg is om te bewandelen

-Zelfvertrouwen

Niet zelden gebeurt het dat de vrager ontroerd raakt tijdens de duiding van de kaarten. Het is een echt kippenvel-moment wanneer de kaarten je jouw werkelijke innerlijk laten zien. Je wordt je bewust van je onbewuste en beseft dat je onbewuste het goed met je voor heeft. Dit betekent dat het altijd juist is wanneer je handelt vanuit dit onbewuste. Je kunt hierop voor de volle honderd procent vertrouwen.

-Keuze bepalen

Soms moeten er moeilijke keuzen gemaakt worden betreffende ons werk, onze relaties of onze persoonlijke ontwikkeling. De tarotkaarten kunnen je helpen om te komen tot een besluit welke het beste voor je is. De kaarten laten de tendens zien van de keus die door jou, soms zonder er echt bewust van te zijn, is gemaakt. De beslissing die je uiteindelijk maakt is altijd aan jezelf.

-Diepgaand inzicht

Men kan een diepgaand inzicht krijgen in een situatie waarin zich steeds dezelfde belemmeringen of tegenwerkingen voordoen. De kaarten laten je zien hoe je de zaak beter wel of niet zou kunnen aanpakken en je krijgt het resultaat te zien als je deze adviezen ter harte neemt.

bottom of page