top of page

Samenvatting van de Kroonberichten
"Overgang naar een nieuw tijdperk"


"Yin en Yang"


"De val"


"Hebzucht"


"De invloeden"
In dit laatste kroonbericht vind je een korte samenvatting van Het Keltisch Kruis dat ik zondag 15 maart gelegd heb met de intentie inzicht te krijgen in de pandemie van het corona-virus:

Door hebzucht en het onder controle houden van geld is de wereld uit zijn evenwicht geraakt en ziek geworden. Voor een grote groep mensen kwam deze crisis als donderslag bij heldere hemel.

De chaos is nodig om een goede balans van zachte én actieve krachten tot stand te laten komen. De pandemie en haar economische gevolgen zijn tekenen dat wij ons bevinden in de doorgang naar een nieuw tijdperk. Het is een langzaam proces maar er is een stap gezet om de balansschaal in evenwicht te krijgen: mensen tonen hun generositeit en creativiteit.

Deze periode biedt de mensheid een kans om verder haar weg te vervolgen naar haar volledige potentieel.


Uiterlijk half september worden wij van onze zorgen en remmingen bevrijd. Het zal voor velen voelen als een hergeboorte, anderen zullen het gevoel krijgen dat zij in een andere richting getrokken worden. Let wel: de tarot geeft een weergave van de tendens binnen uiterlijk een half jaar. Wat daarna gebeurt blijft onzeker.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


De I Tjing zegt:

Het binnendringen van de duisternis is nog niet onherroepelijk. Je kunt de situatie nog redden. Behalve jou zijn er nog anderen die het gevaar inzien. Sluit je bij hen aan.Christiane Beerlandt schrijft: Genezing betekent eerst en vooral liefdevol aanwezig zijn in jezelf en trouw blijven aan jouw unieke aard; dan pas kan jij 'goed' doen voor anderen. Kom open uit voor jezelf, forceer het niet. Daadwerkelijk hier-en-nu aanwezig zijn in jezelf: laat je creatieve energieën en je gevoelens vrij stromen en hervind het evenwicht in jezelf.Mijn slotzin:

Voel de verschuiving in jezelf, de verandering is zich aan het verdiepen. Vertrouw erop dat je binnenkort hernieuwd tevoorschijn komt.
300 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page