top of page

Live the Life you Love


Leef het leven waar je van houdt


Koningin van Pentakels


Focus je op de natuur en op vruchtbaarheid, zie je het konijntje rechtsonder op de kaart? Dat is samen met de bloeiende rozen een symbool voor vruchtbaarheid. De Koningin van Pentakels koestert het pentakel dat verwijst naar het bestaan in ons lichaam op deze planeet.

Concentreer je op je eigen leven en hoe jij vreugde voor jezelf maakt. De koningin van Pentakels heeft geduld gehad en nu is het tijd voor een nieuwe tijd van vruchtbaarheid.Koningin van Zwaarden


Keer je af van de emoties die op dit moment welig tieren. Hak de knoop door zoals deze Koningin gedaan heeft (zie je de rafelige touwtjes tussen haar polsen?) en wordt onafhankelijk. Neem een duidelijke houding aan en spreek je intuïtieve waarheid uit waarvan jij denkt dat het gerechtigd is. Wees oplettend en waakzaam. Laat je niet meer voor de gek houden.

Door ervaring wijs geworden is deze vrouwelijke krachtige energie nu aan het opkomen. Deze transformatie wordt uitgebeeld door de prachtige kroon met de vlinders die deze koningin draagt.
Deze vrouwelijke krachten is de Yin-energie in het welbekende Oosterse Yin-Yangsymbool en wordt vertegenwoordigd door de vrouw maar bevinden zich ook in de man, in de wereld en het universum. Het vrouwelijke is duizenden jaren lang onbelicht, ontkracht en onderdrukt maar het is aan het opkomen. Hierover vertelt Kaypacha in zijn Pele-rapport van 31 maart j.l. Zijn boodschap wil ik graag met je delen:


De vrouwelijke energie is aan het opkomen, het is onderdrukt geweest en het is boos en nu is het klaar om de koorden door te snijden, om de ketens te verbreken, om te rebelleren en oude beperkende factoren te vernietigen. Dat zien we nu gebeuren, we zien veel rebellie en veel van ‘ik kan dit niet meer aan’-energie. Het kan beangstigend zijn en het kan gewelddadig worden, het kan zelfs uit de hand lopen. Maar we mogen begrijpen dat dit een onderdeel is van het proces van wakker worden. We mogen begrijpen dat we eerst vastgebonden moeten zijn om daarna de touwen door te kunnen snijden.


Misschien wist je niet dat de media dit controleerde en de overheid dat en de banken dit en kom je daar nu achter. Deze tijd is een geweldige tijd van wakker worden maar het kan ook traumatiserend zijn omdat je dacht dat je vrij was en bevrijd en dat alles cool was en dat je controle had over je eigen leven terwijl je dat in feite niet had. Maar nu is het dus de tijd om het te claimen. Het is tijd dat we onze waarheid uitspreken.


We stappen nu buiten de conventionele manieren en middelen, opvattingen en perspectieven naar bevrijding en in onze eigen manier van zijn.

De krachtige interne vrouwelijke energie zal omhoogkomen en zal ons begeleidingssysteem zijn. En dan moeten we de woorden, middelen en manieren vinden om dit te communiceren.

Focus op het creëren van het leven waar je van houdt. Waarschijnlijk voel je al dat je dat moet doen. ‘Dit is mijn waarheid, dit is wie ik ben, ik moet mijzelf zijn!’


Er is verdriet en verlies. We hebben deze pandemie ervaren en het heeft veel dierbaren van ons weggenomen. Het heeft een tol geëist van de economie, van de samenleving, van de bedrijven. Er is veel verlies geweest maar we mogen ook begrijpen dat het meer kracht genereerd voor de toekomst, voor het creëren van een andere toekomst.


We moeten begrijpen dat de ziel en de geest, die onbewust zijn, de tijd kiezen van geboorte en van dood. Astrologen geloven niet in ongelukken, zij geloven niet in toevalligheden en weten dat we door een planetaire zuivering gaan, deze afname van mensen, deze afname van de bevolking, ook al is het echt niet zoveel meer dan voorafgaande jaren.


Vanuit het spirituele perspectief van reïncarnatie is de ziel eeuwig. Als we te sterk verstrikt raken in een materialistische opvatting of geloven dat dit alles is wat er is en dit lichaam is alles wat we hebben, dan zijn we echt gevangen in de derde dimensie. De angst voor de dood stijgt dan exponentieel. Als we afgestemd zijn op het contact met de ziel en deze begrijpen dan vermindert de angst voor de dood. De vraag is: laat je je naar beneden trekken met het aardse tijdelijke of ga je herrijzen en opstaan met het innerlijke eeuwige?


Er worden op het moment veel dingen buiten hun proporties opgeblazen en veel van dit atmosferische geluid kan komen van materialistische mensen die een soort van winst hebben bij het creëren van een psychologie van angst. En natuurlijk dat deze angst de mensen makkelijker te controleren maakt.

Maar naarmate we in contact komen met onze innerlijke krachtige krijgerenergie zeggen we ‘vaarwel patriarchaat’ tegen de grote ego’s die de mensheid proberen te onderdrukken en te beheersen.

De mensheid gaat hiermee niet meer verder.


Concentreer je op je leven en hoe jij vreugde voor jezelf maakt en vrede zult vinden en liefde en harmonie. En laat de rest van die rotzooi heel goed op afstand. Je moet thuiskomen in jezelf, iets in jezelf ontwikkelen zodat je iets te geven hebt en een unieke bijdrage kunt leveren aan de mensheid.


Er is veel lawaai in de atmosfeer dat ik niet hoef te horen

want ik ben bezig met het creëren van het leven waar ik van hou

en concentreer me op wat mij dierbaar is

(mantra Kaypacha)


Besteed je tijd aan het koesteren van het positieve toekomstige potentieel van je bestaan in dit lichaam op deze planeet. En sluit je af of laat veel van wat daarbuiten gebeurt gewoon gaan.~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Hier kun je de link vinden naar het YouTube-kanaal van Kaypacha en de video met zijn astrologische rapport van 31 maart j.l. waarvan je hierboven een gedeelte hebt kunnen lezen.
200 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page