top of page

Houd Moed


De leeuw op de kaart Kracht vertegenwoordigt, zoals alle afbeeldingen van dieren in de tarot, onze instincten. Onze instincten die ons kunnen opschepen met verschillende angsten. Als je je bewust wordt van die angsten en weet dat het te maken heeft met je instinct kun je diezelfde angsten onder controle krijgen. Meer inhoudelijke uitleg over deze kaart kun je lezen in het artikel Kracht geschreven op 19 november 2019.


Op dit moment worden onze angsten getriggerd en zijn we bang de moed op te geven. Misschien is je angst terug voor het verlies van je gezondheid of verlies van je vrijheid. Het gaat meestal om het instinct te overleven. Maar zijn deze angsten terecht? We zouden in onszelf op zoek kunnen gaan naar het antwoord.


De kaart Kracht wil je laten weten dat je de innerlijke kracht bezit om door te zetten op je ingeslagen weg.


Het jaar 2021 is het jaar van vertrouwen, op zoek gaan naar de diepere zin van wat er speelt en je verbinden met gelijkgestemden. Tijdens deze laatste maanden van dit jaar zouden we nu al de energie moeten gaan voelen van het volgende jaar, het jaar van De Geliefden. Dan zullen wij ons niet alleen verbinden met gelijkgestemden maar ons ook verbinden met het hart.


We leven in een fascinerende tijd, een tijd waarin een fundamentele verandering moet gaan komen in alle structuren, zowel in onze innerlijke wereld als in de buitenwereld. We moeten moed en kracht verzamelen om dit proces te helpen ondersteunen.


Probeer in het Nu te blijven, te leven in het moment en niet teveel in de toekomst te zijn met je gedachten.

Verbind je met positieve mensen en zoek gelijkgestemden op om jezelf te bekrachtigen.

Heb vertrouwen in het proces dat zelfs een natuurlijk proces is, een evolutionair proces.


Het is goed zoals het is anders zou het niet zijn zoals het is


Houd moed en zet door. We lopen het goede pad. Als we moed houden zijn we een lichtend voorbeeld voor onze omgeving. Blijf in vertrouwen.


Een lieve groet,

~carla~210 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page