Het Mondkapje Ondersteunt het Proces


Na de aankondiging van de mondkapjesplicht reageerde ik heftig. Ik werd zenuwachtig en bibberig. Waarom sloeg ik hier zo op aan? Ik analyseerde mijn gedrag en kwam tot een opzienbarende conclusie, in ieder geval voor mijzelf šŸ˜Š.
De tarotkaarten spreken de waarheid voor jou persoonlijk. Indien je onbewuste facetten in jezelf bewust maakt ga je meer en meer zien in de kaarten, zelfs de universele Kennis wordt je getoond.

Zo kwam ik, na het bewust worden van een onderdrukt deel in mijzelf, op een bredere kijk op Zwaarden VII. Naast mijn duiding in het bericht van de Magische Zeven op 17 september kwam ik tot de ontdekking dat wij, de mensheid, voor ons handelen voorlopig nog niet alle verantwoordelijkheid op ons nemen.

De figuur op zwaarden VII neemt vijf van de zeven zwaarden bewust mee, de andere twee laat hij voor wat ze zijn. Hij heeft al veel opgepakt waarvoor hij de verantwoording draagt maar nog niet voor alles. En natuurlijk is dit niet verwonderlijk want om onszelf in het geheel te leren kennen krijgen wij een leven lang de tijd. Dit grote Werk is een langzaam proces.


Omdat we nog onbewuste stukken hebben laten liggen is de kans groot dat we getriggerd worden en in opstand komen. Uitkomen voor je mening is prima maar een opstand, zoals te zien op Staven V, moeten we zien te voorkomen door goed te kijken naar de reden waarom we ergens op aan slaan.


Het moment van een sterke emotionele reactie kun je zien als een mogelijkheid om een ruimer bewustzijn te verkrijgen. Alles en iedereen waar je moeite mee hebt kun je aanpakken als een cadeau, om het daarna uit te pakken. Je ontmantelt hiermee je complex en je kunt in vrede zijn met wat voor maatregelen dan ook.

Het resultaat zal zijn dat je je bewustzijnsniveau verankert op een hoger level. Als wij dit gezamenlijk doen tillen wij het bewustzijn van de aarde en haar mensheid naar een hoger niveau.Veranderende tijden

In het tijdperk waarin wij nu leven heeft de overheersende en verlangende energie naar macht de overhand genomen. Het is een collectieve energie met als gevolg dat er nu een duidelijke scheidingslijn is van mensen met macht en mensen zonder macht. Deze patriarchale energie is nu op zijn toppunt en zal kantelen.


Maar ook in onze eigen kleine omgeving en in onszelf is de yang-energie leidend geworden.

Wie mocht als kind binnen het gezin of daarbuiten een weerwoord geven? Gehoorzaamde je en onderging je de straf die volgde op het tegenspreken? Als je jouw zeggenschap onderdrukt hebt en verstopt in je onbewuste regionen dan is de kans heel groot dat je nu getriggerd wordt door het verplichte mondkapje, het symbool van geen zeggenschap hebben, van het monddood maken.


De wereld is aan het veranderen, de gevestigde orde is aan het omvallen. De machthebbers komen door hun eigen handelen in de problemen. Het mondkapje maakt mensen wakkerder en tot een bewuster mens.


We arriveren in een ander tijdperk, namelijk dat van het dierenriemteken Waterman waarin de nieuwe mens authentiek is en handelt in het algemeen belang maar wat niet ten koste gaat van de eigen authenticiteit. (Lees hier meer over de overgang naar een nieuw tijdperk)


Geen enkele verandering van paradigma in de geschiedenis is zonder slag of stoot gegaan. Het afbrokkelen van oude denkbeelden kan heel chaotisch verlopen maar je ziet in de mensen zelf dat het veranderingsproces allang is ingezet:

Er is de wakkere bewuste mens, de mens die zichzelf kent en daardoor ook de buitenwereld kent. Hij weet dat de mondkapjesplicht bij het proces hoort en dat het zelfs het proces ondersteunt bij de overgang naar het nieuwe tijdperk.


Steeds meer mensen zullen ontwaken. Het zijn zij die getriggerd worden door alle maatregelen welke hun zeggenschap ontneemt. De mensen worden geraakt in het weggedrukte stuk in zichzelf waarin oude pijn opgeslagen ligt. Deze ontwakende mens wordt boos en geĆÆrriteerd en komt in opstand. Als de pijn herkend wordt en doorleefd kan de pijn geaccepteerd worden en omarmd. Zo werkt het proces van bewustwording.

We kunnen onszelf innerlijk vrij maken, niets uit de buitenwereld kan ons dit afnemen.


Iedereen mag kijken naar zijn eigen angsten en opstandigheid, zijn complex ontrafelen en in vrede omgaan of niet omgaan met de maatregelen, wetende dat de onderdrukkende energie bezig is met een overlevingsstrategie.Met Liefde

~carla~284 keer bekeken
Volg mij
  • Facebook Basic Square

Ā©  Copyright 2010 -2020 Tarot Heiloo KvK 37148782