top of page

Christina von Dreien: Het is belangrijk je grens te trekkenHoe belangrijk is het om je grens aan te geven?


Niet alles in deze wereld is goed voor ons. Soms moeten we onze grens trekken omdat we beseffen dat iets niet goed is voor ons.


Dan kunnen en moeten we 'nee' zeggen tegen zoiets. We hoeven niet altijd overal ja op te zeggen.


Veel mensen houden er niet van om 'nee' te zeggen. Maar er kan kracht in dat woord zitten omdat we dan duidelijk zeggen dat er iets niet klopt voor ons. Zo kunnen we een grens trekken.


Onszelf afscheiden van dingen die niet goed voor ons zijn is eigenliefde.


We kunnen echter alleen afstand nemen van dingen die ons ook opvallen. Daarom heb ik een paar trefwoorden gekozen over wat het World Economic Forum voor 2030 van plan is. Je kunt al deze doelen ook zelf vinden als je onderzoek doet.


Deze inhoud is heel mooi verpakt en klinkt op het eerste gezicht goed maar bij nader inzien realiseer je je dat het totale controle zoekt over de hele mensheid en elk mens.


Ik schrijf je dit zodat je kunt zien wat de onlichte krachten van plan zijn. Want als we dat niet weten kunnen we ons er ook niet van afscheiden.


Enkele van de doelen zijn:

Één wereldregering, een wereldwijde gecontroleerde contant geld-loze valuta, einde van alle nationale soevereiniteit, einde van alle privébezit, wereldwijd sociaal kredietsysteem, ontvolking, controle van de bevolkingsgroei, gechipte mensen, digitale ID, staatsonderwijs voor kinderen, afschaffing van particuliere ondernemingen en het eigen vervoer, verbod op natuurlijke niet-synthetische geneesmiddelen, enz.


Onderzoek dit alstublieft zelf.


Het gaat erom om intern en extern afstand te nemen van deze plannen en tegelijkertijd met gelijkgestemden samen te komen en de visies voor een toekomst vol licht veel kracht te geven. Dat je je wendt tot vrede, het goede en tot verheffende dingen en ze in en om je heen cultiveert.Jouw Christina

84 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page