top of page

2013 Jaar van De Geliefden


Het jaar van Verbinding

De aarde is in het jaar 2012 flink in beroering geweest. De crisis zette door, de volksopstanden woedden in hevigheid verder, fouten zijn gemaakt en we hebben de natuur flinke schade toegebracht. Moeder natuur heeft zich laten horen via de stem van de storm-, vuur- en donderTitanen. De hele wereld leek als losse eindjes aan elkaar te bengelen. De Hogepriester, tarotkaart van 2012, heeft laten zien dat er lessen geleerd moesten worden.


Maar De Hogepriester laat ook zien dat wij in vertrouwen moeten blijven.

Wij weten allemaal dat chaos soms nodig is om ons de ogen te doen openen. Het is nu tijd om verbinding te maken. Om een blijvende verbinding te maken is het belangrijk dat de keuze van het hart gemaakt wordt.

Het is niet verwonderlijk dat de jaarkaart van 2013 de kaart De Geliefden is. Deze tarotkaart is de zesde kaart uit het tarotspel (2+0+1+3) en laat zien dat de situatie met liefde benaderd zal moeten worden. Er moet een belangrijke keuze gemaakt worden, een keus voor het leven. Wij blijven trouw aan onszelf als wij een keus maken uit ons hart.

Als je contact hebt met je hart is er een verbinding met je ziel. Je bent in contact met je innerlijk weten en dat is waar jouw antwoorden te vinden zijn. Dit is toch waar je naar verlangt? Je zou altijd de juiste beslissingen nemen, je energieveld zal geheeld worden en je zal volledig in evenwicht komen en in harmonie zijn.

Onbewust verlangen wij ook als mensheid naar verbinding met elkaar. Iedereen wenst vrede op aarde. Als er een zielsverbinding komt tussen alle mensen, zal net zoals dat gebeurt bij jezelf, het energieveld om de aarde geheeld worden en in evenwicht en in harmonie komen.

Ik kan mij voorstellen dat het World Wide Web een afspiegeling is van het onzichtbare raster van meridianen en energie dat zich om de aarde bevind.

Verbinding lijkt er dus al te zijn. Maar ook deze medaille heeft twee kanten. Aan de ene kant lijkt het een schijnverbinding te zijn want velen van ons lijken de verbinding buiten zichzelf te zoeken. Zij leggen via de sociale media iedere vrije minuut contact met de buitenwereld terwijl het zo belangrijk is om regelmatig stil te zijn en naar binnen te keren.

Aan de andere kant kunnen initiatiefnemers via het internet verbinding leggen en kan de kracht van het samen tot stand gebracht worden. Wist je dat hierdoor miljoenen mensen overal ter wereld mediteren voor de wereldvrede?10 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page